Samsung QE55S90C – Recenze

Samsung QE55S90C je špičkový televizor, který přináší neuvěřitelnou kvalitu obrazu a zvuku. Tento model disponuje zakřivenou obrazovkou o úhlopříčce 55 palců, která vytváří ohromující vizuální zážitek. Díky technologii Quantum Dot se můžete těšit na živé a realistické barvy s vysokým kontrastem. Navíc je tento televizor vybaven funkcemi jako HDR10+ a Dolby Vision, které posouvají hranice sledování obsahu na novou úroveň. S integrovaným operačním systémem Tizen si navíc můžete užít pohodlného ovládání a přístup ke stovkám aplikací a streamovacím službám. Celkově lze říci, že Samsung QE55S90C je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí zažít dokonalost ve svém domácím kině.

Ohromující vizuální zážitek díky zakřivené obrazovce

Tato inovativní technologie umožňuje divákům ponořit se do děje a zažít film či seriál naprosto realisticky. Zakřivená obrazovka vytváří širší pozorovací úhel a přináší tak lepší prostorový efekt. Díky tomu se zdají objekty na obrazovce blíže divákovi, což posiluje pocit zapojení do děje. Navíc, zakřivená obrazovka minimalizuje odlesky a odrážení světla, což zaručuje dokonalou kvalitu obrazu bez rušivých elementů.

Televize Samsung QE55S90C disponuje nejenom zakřivenou obrazovkou, ale také vysokým rozlišením 4K Ultra HD. To znamená, že každý detail je vykreslen s maximálním ostrosti a jasem. Barevné podání je živé a přirozené, což umocňuje celkový vizuální projev televizoru. Dodejte vašim oblíbeným filmům nový rozměr s tímto modely od Samsungu!

Živé a realistické barvy s vysokým kontrastem díky technologii Quantum Dot

Tato inovativní technologie umožňuje zobrazit širší barevnou paletu než kdy jindy, což znamená, že obrazy na obrazovce budou mít více detailů a hloubky. Díky tomu se ocitnete uprostřed akce a zažijete každý okamžik tak, jak byl zamýšlen.

Navíc, díky vysokému kontrastu je každý snímek plně propracovaný s bohatými černými odstíny a jasnějšími bílými tóny. To znamená, že scény ve filmu nebo seriálu budou působit opravdu autenticky a vy si u nich užijete maximální vizuální požitek. S televizorem Samsung QE55S90C se tak dostanete do samotného jádra děje bez ohledu na to, jestli sledujete sportovní utkání nebo oblíbenou sérii.

Dopřejte si jedinečnou vizuální podmanivost s televizorem Samsung QE55S90C a objevte nové rozměry sledování vašich oblíbených programů. Uvidíte rozdíl ve skutečnosti!

Nová úroveň sledování obsahu s HDR10+ a Dolby Vision

Díky nim se divák může těšit na neuvěřitelně realistické a živé barvy, které dokonale zachycují každý detail obrazu. S podporou HDR10+ a Dolby Vision je možné vychutnat si filmy, seriály či sportovní přenosy tak, jak byly původně zamýšleny tvůrci. Obraz je plný kontrastu a jasu, což zaručuje skvělý zážitek ze sledování.

Televizor Samsung QE55S90C disponuje také dalšími funkcemi pro maximální komfort uživatele. Patří sem například automatické nastavení obrazu podle okolního prostředí pomocí senzoru světla nebo možnost ovládání hlasem díky integrovanému asistentovi Bixby. Navíc tento model nabídne i širokou paletu aplikací a streamovacích služeb pro neomezenou zábavu. Celkově lze říci, že Samsung QE55S90C je ideálním vybavením pro ty, kteří chtějí zažít ten pravý domácÍ kinematografický zážitek s perfektnÍm obrazem ve vysokém rozlišení a s podporou nejnovějších technologií.