LG 55QNED823QB – Recenze

LG 55QNED823QB je špičkový televizor, který přináší neuvěřitelnou kvalitu obrazu a zvuku. Tento model disponuje úhlopříčkou 55 palců a využívá revoluční technologii QNED, která kombinuje výhody kvantových bodů s nano částicemi pro dosažení dokonalého kontrastu a živých barev. Díky podsvícení Mini LED se obraz stává ještě jasnějším a detailnějším. Navíc je tento televizor vybaven inteligentním procesorem α9 Gen4 AI, který optimalizuje každou scénu tak, aby poskytovala maximální ostrost i plynulost pohybu. S LG 55QNED823QB si tak můžete užít skutečně kinematografický zážitek přímo ve svém obývacím pokoji.

Špičkový televizor s revoluční technologií QNED a Mini LED podsvícením

Díky této kombinaci se zobrazované obrazy stávají neuvěřitelně ostrými, detailními a plnými živých barev. Technologie QNED využívá kvantovou bodovou vrstvu, která umožňuje precizní kontrolu nad světlem na obrazovce. To znamená, že každý pixel může být individuálně ovládán a dosahuje tak dokonalého kontrastu.

Dalším klíčovým prvkem tohoto televizoru je Mini LED podsvícení. Tato technologie využívá tisíce malých LED diod pro rovnoměrné rozložení světla po celém displeji. V důsledku toho jsou tmavé scény opravdu černé a jasné scény mají maximální intenzitu bez jakékoli deformace barev.

Televizor LG 55QNED823QB nabídne divákovi úchvatnou kvalitu obrazu s ohromujícím kontrastem a realistickými barvami díky technologii QNED a Mini LED podsvícení. Navíc disponuje dalšími funkcemi jako například Dolby Vision IQ pro automatickou optimalizaci obrazu na základě okolního osvětlení a AI Sound Pro pro vylepšení zvuku. S tímto televizorem se tak diváci mohou těšit na skutečně kinematografický zážitek přímo ve svém obývacím pokoji.

Dokonalá kvalita obrazu a zvuku s LG 55QNED823QB

Díky technologii Quantum Dot a Mini LED dosahuje obraz na této televizi neuvěřitelného kontrastu a živých barev. S rozlišením 4K Ultra HD si můžete užít každý detail ve velmi vysoké kvalitě. Navíc je tento model vybaven Dolby Vision IQ, což znamená, že se automaticky přizpůsobuje okolnímu osvětlení a optimalizuje tak obraz pro maximální vizuální zážitek.

Co se týče zvuku, LG 55QNED823QB disponuje pokročilou technologií AI Sound Pro, která analyzuje obsah a automaticky upravuje nastavení pro optimální poslechový prožitek. Dvojice vestavěných reproduktorů s výkonem 20 W navíc zajistí bohatý a čistý zvuk bez zkreslení. Pokud preferujete bezdrátové poslechnutí hudby nebo sledování filmů s lepším prostorovým efektem, můžete jednoduše propojit televizor s externím audiosystémem pomocí Bluetooth.

S tímto televizorem si můžete být jisti, že každý film, seriál nebo sportovní přenos budete sledovat s maximálním potěšením a ponoříte se do světa plného detailů a realistických barev.

Inteligentní procesor α9 Gen4 AI pro maximální ostrost a plynulost pohybu

Díky pokročilé technologii umělé inteligence dokáže tento procesor analyzovat a optimalizovat každý snímek, což vede k vynikajícímu zobrazení s detailními obrazy a živými barvami. Navíc se α9 Gen4 AI zaměřuje na redukci šumu a zamezení rozmazání obrazu, čímž poskytuje skutečně realistickou vizuální zkušenost.

Důležitou funkcionalitou tohoto procesoru je také jeho schopnost rozpoznávat různé typy obsahu a automaticky upravovat nastavení pro dosažení optimálního výkonu. Například při sledování filmů nebo sportovních událostí se α9 Gen4 AI automaticky přepne do režimu True Cinema nebo Sports Alert, aby zajistil nejlepší možné podmínky pro sledování daného obsahu. S tímto inteligentním procesorem může uživatel očekávat naprosto bezchybnou vizuální kvalitu bez ohledu na to, co právě sleduje.